Naštěstí nejsem sám!

Komu se stávají podobné věci. Náladu mi minule částečně spravil Milan Kozák, který mi poslal výborný dotaz na váhu notebooku. No prostě peklo, tomu konkuruje snad jen zvětšení kapacity disku :). Další takový magor, se kterým není o všelijaké zážitky nouze, je Dalin. Dalin je strašně hodný a strašně zmatený borec, který se často nachomýtne u nějaké mely, ovšem vždycky je v tom nevinně…

Ale o všech jeho příhodách mluvit nechci a nebudu. Potkal jsem ho po dlouhé době minulý víkend a Dalin se ihned stal zdrojem zábavy v širokém okolí. A řekl jsem si, že taková věc nesmí zůstat utajena, no posuďte sami (citlivé údaje promazány):

[photopress:strana1.png,thumb,pp_image] [photopress:strana2.png,thumb,pp_image]

To se opravdu jen tak nevidí, že? Mně by zajímalo, jak se musel tvářit ten policista, když mu to všechno Dalin diktoval :).

Mám ale jednu nemilou zprávu: Joe to už Zawinul :(.

pridej.cz

Komentáře

  1. alda81 napsal:

    By mě zajímalo, jestli tam měl věci za víc než 5.000,-Kč nebo jestli tam měl třeba kreditku. Jestli to je možný napsat, byl bych potěšen. :-D

  2. bibri napsal:

    No, to co ztratil zas taková sranda není… Měl tam celkem drahé věci, bylo to několikrát víc…

  3. alda81 napsal:

    Kdyby to nemělo větší cenu, tak si myslím, že by se s tou výpovědí na bengárně tak moc nesrali (1,5hod).

    U toho výslechu bych ale chtěl být. :-D

    Ten Dalin musel být ale opěkně na šrot, že střízlivěl skoro týden. :-D

    Díky za info.

  4. Tomáš Hanusek napsal:

    Mám kámoše, kterého, jsouce ožralý a spící, okradli v tramvaji (Praha), sebrali mu taky celý batoh i s pracovním notebookem atp. Dotyčný dřív než na policajty jel za mnou půjčit si prachy na cestu domů. A ještě mi je nevrátil (je to už nějaký ten rok).

Vložit komentář

Váš e-mail nebude nikdy zveřejněn nebo nikomu sdělen. Požadované údaje jsou označeny *

*

*