Únor bílý, pole sílí

A zase tu sněží. Doufám, že přes noc roztaje. Vzpomněl jsem si na začátek ledna, kdy jsem sníh odklízel i několikrát denně. Mně by až tak nevadil, ale ostatní s tím měli problém, tak jsem ho radši odházel a zametl, aby se (hlavně starší) sósedi nenasrali. Vzpomněl jsem si na jedno starší čtení, které jsem v tom lednu posílal Vlastovi, možná už to znáte, ale možná ne, tak se taky pobavte…

12. srpna
Nastěhovali jsem se do našeho nového domu v Alpách. Jsem velmi šťastný, byl to můj sen od dětství. Je tu tak krásně, hory jsou nádherné! Nemohu se dočkat, až je uvidím přikryté sněhem.
14. října
Alpy, nejkrásnější místo na světě. Listí se obarvilo všemi těmi nádhernými odstíny žluté oranžové a červené barvy. Cestou jsem viděl několi jelenů. Jsou takoví půvabní a důstojní, jsou to nejkrásnější zvířata na světě. To musí být ráj! Miluji Alpy!
11. listopadu
Začínají hony. Nemohu pochopit, jak někdo může zabíjet taková nádherná zvířata?! Doufám, že co nejdřív napadne sníh. Je tu tak krásně.
2. prosinec
Dnes v noci napadl první sníh. Vzbudil jsem se a uviděl všechno zahalené bílou přikrývkou, je to jako na nejkrásnější pohlednici. Vyšli jsme ven, očistili schody a přístupovou cestu a pak jsme se koulovali a stavěli sněhuláka. Po tom, co projel sněžný pluh, jsem musel znova odhrnout sníh před vraty. Taková nádherná krajina. Miluji Alpy, miluji sníh.
12. prosinec
V noci znovu napadl sníh. Opět projel pluh a nahrnul sníh před vrata. Je tu opravdu pěkně.
19.prosinec
V noci znovu sněžilo. Nemohl jsem vyjet s autem a jít do práce. Je tu fakt krásně, jenom jsem trochu unavený z odhazování sněhu – znovu ten posranej pluh.
22. prosince
Ty bílý sračky zase padaly celou noc. Už mám mozoly od lopaty a záda mě taky bolej. Ten šmejd pluhař, snad čeká za rohem na to, až odhrnu sníh před vraty!
25. prosinec
Veselý posraný odporný Vánoce! Ještě trochu toho zasranýho sněhu. Jestli se mi někdy dostane do rukou ten hajzl s pluhem, tak ho zabiju! Proč nevysypou víc soli na cesty, aby se sníh dřív rozpustil?
27. prosinec
V noci zase sníh. Už tři dny nevycházíme z domu. Ještě abych odhrnoval sníh za každým pluhem… Nemůžu nikam jít, auto zapadlo do závěje před bránou a je dost zima. Říkají, že v noci má napadnout dalších třicet čísel těch sraček.
28. prosinec
Předpověď nevyšla. Napadlo půl metru! Jestli to bude pokračovat takhle dál, neroztaje to do léta! Už i pluh zapadnul! A ten buzerant si přišel půjčit lopatu! Tak jsem jí o něj přerazil!
4.leden
Konečně jsem se dostal z domu. Byl jsem ve vsi nakoupit trochu jídla a když jsem se vracel srazil jsem autem jelena. Na autě škoda za třicet tisíc! Ta posraná havěť by měla být vybita! Všude jich je jako hnoje! Proč je lovci na jaře nevystříleli?!
3.květen
Byl jsem s autem v servisu. Neuvěřitelné, jak zrezavělo od tý hnusný soli, co všude sypali!
10.květen
Stěhuji se zpět do města. Nemůžu pochopit, jak někdo normální může žít v těch posranejch horách!

pridej.cz

Komentáře

  1. alda81 napsal:

    dobrý :)

    a nefunguje to jenom v Alpách – je to dobrá analogie třeba k „ochráncům lidských práv“ a skupinám nepřizpůsobivých spoluobčanů, ale to je trochu off topic

  2. petr_v napsal:

    Jó, tak to je fakt dobrý, už dlouho jsem se takhle nenasmál, výborný :-).

Vložit komentář

Váš e-mail nebude nikdy zveřejněn nebo nikomu sdělen. Požadované údaje jsou označeny *

*

*