Česká pošta je fajn

Musím říct, že mám rád jejich služby a není to jen tím, že jsou výrazně linuxoví. Služby celkem fungují, jsou docela levné a spolehlivé. Jasně, nesmím posílat jako obyčejné psaní notebook za 30 tisíc, ale to udělá jen idiot. Ale jak se říká, je to hlavně o lidech – a to platí i v případě pošty. V lednu/únoru se mi dvakrát vrátila zásilka z existující adresy, takže jsem neváhal a rázně zakročil…

Nejdřív jsem tam chtěl zajet osobně, ale to mi bohužel stávající situace nedovoluje. Je to škoda, protože na moji návštěvu by ve Vrchlabí jen tak nezapomněli :). Takže jsem zvolil náhradní řešení a na zadní stranu balíčku napsal paní doručovatelce upozornění i s popisem cesty a fotografií domu, aby to tentokrát našla :).

posta

Chtěl jsem napsat něco ostřejšího, ale raději jsem si to rozmyslel, přece jen jsem založením pacifista. No a zabralo to, výsledek se dostavil: zásilka přišla! Takže až budete mít příště podobný problém, tak už víte, jak na to :).

pridej.cz

Komentáře

  1. Petr Vavra napsal:

    No, v podstate souhlas, sice si nechavam posilat veci jen velmi nerad (hlavne proto, ze je prinasi v dobe, kdy nejsem doma a musim pro ne na postu), ale kupoval jsem klavesnici, pokus v TS nevysel, ze pry uz se nevyrabi a nikdy nebudou, tak jsem ji nasel v jinem eshopu (presne tu samou, co uz nikdy nebudou), na predchozi dotaz mailem mi odpovedeli, ze v druhe pulcce unora, v pondeli je dostali a v utery byl balik na poste… (byla to bezdratova klavesnice HP a mela stejneho produktaka, jako ti kdysi shanel tu bezdratovou klavesnici IBM). Az na tu cestu na postu pohoda.

  2. alda81 napsal:

    a že vím, kdo tam bydlí :-) – mlčím jako hrob

  3. wastingdouglas napsal:

    Musim autorovi oponovat,posta,aspon u nas na poste v Ostrove Nad Ohri,nevi,co je to Linux,ma tam mizerny Vokna.Navic,vystavuje kazdemu,kdo by chtel na obdiv seriove cislo dane licence,cimz umoznuje odcizit seiove cislo.od doby,co sem Linuxak,prave ted sem presel z Ubuntu 8.04 na Kubuntu 8.10 nadavam.linux je super operacni system,nevim,jak sem bez nej ty posledni 2roky mohl pracovat.na Voknech sem mel nescetne problemu,hlavne s viry a ruznymi chybovymi hlakami,moje nejoblibenejsi je:Nedovolene premisteni systemove knihovny DLL system32/user.dll(nebo tak nejak),dodavatel knihovny by mel dodat novou verzi.toto se stavalo vzdy po stazeni aktualizalizaci.navic mi prestala fungovat Kalkulacka,presneji zmizela uplne ze systemu.

  4. Kamil napsal:

    Ale, kolikpak jsi dostal za pochvalu ČP. Všichni moc dobře víme, že toto pochlebování pánům u koryt, je přežitek komunismu. To jsme se taky v Česku měli nejlíp a nikam jinam se nesmělo, protože podle tlachů, nejlíp je u nás.

  5. bibri napsal:

    4>Ale, kolikpak jsi dostal za pochvalu ČP. …

    Jestli máš nějaký problém, vyřeš si ho laskavě někde jinde a ne tady. S ČP nemám nic společného, jsi dost mimo mísu…

Vložit komentář

Váš e-mail nebude nikdy zveřejněn nebo nikomu sdělen. Požadované údaje jsou označeny *

*

*