Mandriva Linux 2010.0 zatím ruluje!

Od RC2 běžím na novém Mandriva Linuxu a musím říci, že jsem hodně spokojen. Všechno funguje jak má, systém je s KDE4 stabilní i na grafikách Intel :), odezva (rychlost) je taky dobrá. Zatím nemám nač si stěžovat – a to už se mi dlouho nestalo! Nezbývá než doufat, že do ostré verze frantíci nic nepodělají, na což jsou bohužel specialisté.

PS: příprava na české vydání jede na 150 % (modří vědí), předobjednávky už běží, brzy sem hodím nějaké informace o chystaném produktu.

pridej.cz

Komentáře

  1. Joelp napsal:

    Taky jedu už od RC2 a jede super. Jen mě včera zarazilo, že se mi objevil účet Guest. Dnes jsem ho smázl a před chvílí se dozvěděl, že je tam úmyslně (jaké překvapení). Mě se ale nepáčil.

    K čemu je ale ten Nepomuk jsem nepobral (ani jsem to neměl čas hledat)

  2. bibri napsal:

    No, tak jednu vychytávku už jsem našel: https://qa.mandriva.com/show_bug.cgi?id=54919

    Bože můj….

  3. fri napsal:

    Na jedné mašině jsem se aktualizací na RC 2 konečně dobral fungujícího zvuku.

    Sice mi třeba nejde vytváření .mo souborů, jako by něco pro příkazovou řádku chybělo, jen nevím co, když mi to i jindy hlásí, že: příkaz nenalezen. :-)

    A tak jsem dnes začal převádět všechna CD ze Zlaté albové koleḱce Mé písně od Karla Gotta.

    S Audexem, u kterého jsem od dubna překladatelem, je to pro mě radost. :-) U profilu, který jsem si už dávno nazval „Zázračný poslech“ jsem ještě zvýšil úroveň kvality kvality o stupeň, takže jsem někde za 200 kbit/s, jestli to dobře píšu. Není to dovolené maximum, ale určitě to u .ogg bude stačit.

Vložit komentář

Váš e-mail nebude nikdy zveřejněn nebo nikomu sdělen. Požadované údaje jsou označeny *

*

*