Čeština pro Skype 2.1 v RPM pro Mandriva Linux 2010.0

V mém repozitáži je aktualizovaná čeština (thx Michal Šmíd!) pro linuxový Skype 2.1, balíček skype-cs. Trochu jsem opravil i balíčky se slovenštinou (skype-sk – zatím jen pro verzi 2.0). Oba nové balíčky se samozřejmě dostanou do chystané knihy 333 tipů a triků pro Mandriva Linux. Jdou použít i v jiné verzi Mandriva Linuxu či jiném RPM distru. V repozitáři přibylo také jádro 2.6.33.2. Jde zřejmě o moje poslední balíčky pro Mandriva Linux 2010.0, protože už běžím na Cookeru, čili skoro hotové 2010.1 (zatím celkem spokojenost i když zkouším 64bit, no teda až na tu NVIDII!). Více informací najdete na stránce s RPM balíčky.

pridej.cz

Komentáře

  1. Joelp napsal:

    Když jsem se tak nad tím zamyslel, tak je fajn ta „změna“ názvu knížky. Víc to říká, že si lidi nekupují OS, ale návod/učebnici.

    Jinak jedu taky na cookeru (jen doma) a musel jsem smáznou .kde4, aby to šlapalo jak má. To nové KDE je fakt o dost lepší. S 64bitem nemám problém (od doby co je 64bit flash a java). Problém s nvidia ovladači jsem zpozoroval i na 32bit-u.

  2. bibri napsal:

    >Když jsem se tak nad tím zamyslel, tak je fajn ta „změna“ názvu knížky. Víc to říká, že si lidi nekupují OS, ale návod/učebnici.

    Není to změna názvu, má to úplně jinou koncepci a píšeme to celé znovu.

  3. červenak lada napsal:

    pecka

Vložit komentář

Váš e-mail nebude nikdy zveřejněn nebo nikomu sdělen. Požadované údaje jsou označeny *

*

*