Proč už nechodím k Caesarovi

Několikrát jsem během léta s různými známými řešil, proč nepůjdu do olomouckého Caesara. Stačí se podívat na obrázek níže a máte jasno. Kasírovat za vodu z vodovodu je fakt hnus a nenapadá mne, proč by se to mělo dělat. Taky by mě zajímalo, co si myslí cizinci, kteří tuto největší zahrádku na olomouckém náměstí v létě navštíví. Já bych si myslel, že jsme tady v Čechách pěkní šmejdi. Pouze doplňuji, že voda z kohoutku mi byla do „bazénu“ nabídnuta bez upozornění, že za ni zaplatím.

Voda u Caesara

Navíc se nám zdá, že se nám tento nešvar nějak rozmáhá. Nedávno mi odmítli dát vodu také u Kejklíře nebo jak se to teď jmenuje – k obědu za dvě kila. Takže ať žije vodovoda.cz!

pridej.cz

Komentáře

  1. lzap napsal:

    V poslední době mě překvapili v těch mastných krámech. Docela dobrá čína, ale po vodě jsem se neptal…

  2. Richard napsal:

    „tady v Čechách“ v Olomouci?!

    Jinak taky používám vodovoda.cz a rozhoduji se kam jít a kam ne i podle toho, jestli tam dostanu vodu (a to klidně i za peníze, pokud se to nepřežene, ona cena nápoje není jen sama tekutina, ale i sklo, obsluha atd…)

  3. loiza napsal:

    Nic si z toho nedělej. Mi (v jiném podniku) z nepochopitelných důvodů odmítli nosit vodu z kohoutku zadarmo na akci pro 11 lidí s účtem kolem 4000,-
    Tyhle poměry si často provozovatel vůbec neuvědomí. Klidně jsem byl ochoten nechat tam řádných deset procent diška, kdybych byl spokojený…

  4. Karel napsal:

    Voda z vodovodu je opravdu dobrá, pracoval jsem u vodáren a tam to kontrolují každý den – na rozdíl tzv. balené vody, jejíž kvalita je pochybná.

Vložit komentář

Váš e-mail nebude nikdy zveřejněn nebo nikomu sdělen. Požadované údaje jsou označeny *

*

*