Pak že se to nepoužívá :)

No, občas slyším, jak je Mandriva „out“ (už není in), že „končí časy Mandrivy“ a podobně. Už samy diskuse pod články ukazují, že tomu tak úplně nebude. Líbí se mi, když se uživatelé za Mandrivu postaví, aspoň pak mám pocit, že tu nejsem sám :). Občas se podaří sehnat ještě něco lepšího a Sliz tentokrát opravdu zaperlil. V IBM bych Mandrivu opravdu nečekal. Tak se pobavte taky…

pridej.cz

Komentáře

  1. Ján Nosko napsal:

    Zdravím, určite si nemyslím, že časy Mandrivy sú už preč.. ja som napríklad prešiel od buntu k Mandrive a zdá sa mi viac profesionálnejšia.. neznamená to však, že sa budem so všetkými linuxákmi hádať a hovoriť: To čo používam ja je najlepšie a ostatné distrá su na nič!.. to už sa môžme rovno baviť, resp. hádať na tému Windows vs. GNU/Linux.
    Sme Linuxáci, tak prečo stále tie spory, kt. distro je naj. Keby sme sa menej hádali, vyzerala by komunita oveľa lepšie..
    Každé distro ale aj OS má svoje klady a zápory a nie je podstatné hádať sa a presviedčať, čo je lepšie.. každému vyhovuje niečo iné.. mne napiklad Mandriva

  2. Petr napsal:

    Ty odkazy mne docela pobavily. Na prvním už legendární magor Petr Tomeš (který jednu dobu začal přispívat i na http://www.mandrivalinux.cz, naštěstí toho za chvíli nechal a fórum zůstalo věcné a přátelské), na druhém diskuze podobných magorů, kteří tráví čas hádáním se o nejlepší distro, přičemž jediným měřítkem je co jelo nebo nejelo po instalaci. Nevím jak vy, ale já jsem zařízení, které je v Linuxu podporováno, vždy rozjel na všech distrech, které se mi dostaly pod ruku…

    Nakonec to „Powered by Mandriva“, zcela jiná mentalita, jsme sice IBM, používáme i Mandrivu, no a co? To by byl mazec, kdyby se na *buntu fóru objevil stejný nápis, to by bylo sprostých slov a nadávek :-)

  3. Ján Nosko napsal:

    Petr:
    Na ČS *buntu fóre sú ľudia tolerantní, veľa užívateľov nemá ako majoritný systém buntu, niektorý ho dokonca nemajú vôbec. Napr. Ja :)

  4. Miloš Bíba napsal:

    Mandriva i Ubuntu jsou super distribuce, každá má svoje, Mandriva vypadá profesionálněji a v ubuntu je víc novinek, oboje je dobré. Na muj hw je lepší ubuntu, korektně podporuje uspávání, hibernaci a korektně se probudí a obnoví síťová připojení, zase mě jede gnome strašně pomalu i když vypnu všechny možný efekty, moc velká zátěž CPU… Mandriva je zase rychlejší ale probuzení se povede jen z hibernace a neobnoví síť, musím ručně a také nejsou tam od všeho tak novější verze, o to odladěněji působí. Jak říkám každé distro má svoje a je dobře, že jsou lidé jako pan Bíbr který se snaží přispět k rozvoji linuxu obecně, přestože mají nejoblíbenější jednu :-) nejmenovanou :-) distribuci. Děkuji!

  5. Pavel napsal:

    Taky to nechapu, proc se furt vsichni hadaji. Budiz hadky s BFU od windows, ale mezi linuxari? Naopak tyto hadky jsou silena slabina linuxu a to rostepeni na mnoho distribuci je jeho sila, ale i slabost. Ja mam treba na noutu Ubuntu, ale na mem PC, ktere mam doma tak mam Mandrivu. Bylo postavene pro linux (mandrivu zvlast) a za nic jinyho bych ji nevymenil.

  6. Paul Wilson Wilczek napsal:

    Za dobu meho mandriva fuserstvi jsem na teto distribuci rozchodil snad vse. Od slozitych webhostingovych serveru, pres kiosky dochazkovych terminalu az po pracovni stanici me matky. Nikdy me nezklamala a nikdy nezklame.

    Pokud nekdo tvrdi, ze server na debianu je bezpecnejsi nez mandriva, lze. Distribuce, ktere pouziva 90% hackeru nemuze byt bezpecna. Kdyz se, nedej boze, nekam nekdo proboura, divili by jste se, jak je „utocnik“ ze „ziskaneho“ prostredi bezradny… :)

    Mandriva a nikdy jinak…

Vložit komentář

Váš e-mail nebude nikdy zveřejněn nebo nikomu sdělen. Požadované údaje jsou označeny *

*

*