Podcenil jsem velikost hromady

Moje babička často říká, že čert se nikdy nevysere na malou hromadu. O pravdivosti jejího pořekadla jsem se mnohokrát přesvědčil, a stejně je tomu i tentokrát. Bohužel se zdá, že jsem hrubě podcenil velikost hromady, která momentálně roste nade všecky meze. Po předchozích průserech je rozmrdaná celá rodina a já se po tříměsíčním objíždění nemocnic dneska stěhuju na dědinu (doslova). Nedovedu s představit, co tam budu dělat a už vůbec si nedovedu představit, že u toho budu muset pracovat. Čeká mne Mandriva a Ubuntu – resp. o to se pokusím, protože musím. Ostatní práce stojí už od dubna a bude stát ještě bůhvíjak dlouho. Pěkně ta hromada vyrostla a jak se zdá, vypráskané bude nejen jaro, ale celý tenhle po čertech posraný rok. Halelujá!

pridej.cz

Komentáře

  1. Vlastimil Ott napsal:

    Vydržaj, pijaněr…

  2. alda81 napsal:

    zdravím a pozdravuji
    přeju hodně sil k překonání tohoto vypráskaného období

  3. Martin Fiala napsal:

    drž se, i po té velké hromadě časem nezbyde nic

  4. petos napsal:

    Drzim palce, vsechno se nakonec musi poddat

  5. Pavel Kysilka napsal:

    zdravim,

    nejste sam. Posledni rok to je jedna kalamita za druhou. Nestacim se divit.
    Puvodne to vse bylo idealni kombinace, ale postupem doby se vse zastavilo. A tak clovek po nejakem mesici procitne, udela par razantnich zmen, odhodi to, co nebude fungovat/nefunguje a pomalu se to rozjizdi a jede to dal.
    Chce to jen vydrzet. Na maso, bydleni, kafe, cigara je, tak to se jeste prd deje.

  6. jirka napsal:

    Ja jsem zazil neco podobneho. Slo o to ze jsem se v praci snazil pracovat co nejvic aby to vsechno slapalo jak ma a taky jsem se snazil o povyseni, ale potom jsem chodil domu uplne vyrizeny a pritom mam i doma nejakou praci na domku a tu jsem zanedbaval. Manzelka uz zacinala mit reci ze je na vsechno sama a tak. Uz jsem nevedel kudy kam. Musel jsem se zamyslet co je vlastne dulezite. Jestli je to dobre misto v praci nebo poradek a pohoda doma. Vybral jsem si to druhe :) V praci delam to co musim (snazim se to delat co nejlepe, ale v klidu) a pak domu chodim v daleko lepsim stavu a delam i to co me bavi.
    Kdyz to po vas ctu jako uzivatel Linuxu tak jsem nastvany a rikam si kdo to po vas chce? Ja tedy nee. Abych pak cetl „chudak Bibri se uplne vyridil pro dobro Linuxu“ To me akorat stve. Nikdo po vas nic takoveho nechce. Je dost mozne ze se jedna o workoholismus v tom pripade doporucuji lecbu. Nemusite se za to stydet. Clovek nekdy do toho spadne ani nevi jak . Diky za trpelivost jirka

  7. plastique napsal:

    Jirko, obávám se, že už je pozdě… :-( Odborná pomoc je již zbytečná…

    :-D

  8. bibri napsal:

    >Abych pak cetl “chudak Bibri se uplne vyridil pro dobro Linuxu” To me akorat stve.

    :) :) :) Díky, ale největší problémy nejsou pracovní, ale ty rodinné…

  9. jirka napsal:

    Mel jsem za to ze vase problemy jsou dost hodne provazane s praci. Ale vy vite nejlepe jak to je. Snad to dobre dopadne jirka

  10. Madmucho napsal:

    Bribi drž se, bude líp.
    Nikdy nemůže být tak špatně aby nebylo ještě hůř, a nebo chcete li hodte si před to negaci :-).
    Je to jen období, nevyhnutelné období

  11. Loiza napsal:

    číhej na ptáka a až sedne, vychutnej si to…jak říká jedno východní přísloví

Vložit komentář

Váš e-mail nebude nikdy zveřejněn nebo nikomu sdělen. Požadované údaje jsou označeny *

*

*