Přijede k nám Jojo Mayer & Nerve!

Neuvěřitelné se stalo skutkem – do Prahy a do Ostravy zavítá koncem března famózní Jojo Mayer se svým bandem Nerve. I když to zdaleka není můj šálek čaje, nějak si to zařídím a pojedu. Na rozdíl od gramofonových prefabrikátů, toto je živá muzika, což je na ní zatraceně poznat. Přestože je místy trochu nudná, stojí za to ji vidět a slyšet. Nevěřícím jsem našel mastnou ochutnávku a pro jistotu ještě jednu, trochu mastnější :). Návštěvu doporučuji těm z vás, kteří touží po neobyčejném prožitku – nemáte co zkazit – a speciálně pak bubeníkům a fandům „elektronické“ muziky. Hybaj pro lístky, za chvíli nebudou!

pridej.cz

Komentáře

  1. bibri napsal:

    Byl to masakr. Kdo tam nebyl, prohloupil. Konečně jsem našel i nějaké fotky, jsou zde: http://www.klub-parnik.cz/parnik/fotoreport/CatID2860/Default.aspx?CatID=2860&LayID=2&GalID=115

  2. Tiimus napsal:

    Ti jo, rád se k tomuhle koncertu vracím, takže milá vzpomínka z minulosti…pár dnu na to jsem šel kupovat hardware na bicí a uviděl tohle http://kytary.cz/sonor-perfect-balance-jojo-mayer-signature/HN132022/ to jsem musel vzít :)))

Vložit komentář

Váš e-mail nebude nikdy zveřejněn nebo nikomu sdělen. Požadované údaje jsou označeny *

*

*