Zajímavé čtení: 20 let očima Respektu

Časopis  Respekt vydal hezký retrospektivní speciál „20 let očima Respektu“ — speciální vydání k 20. výročí sametové revoluce, který obsahuje články z předchozích čísel Respektu. V trafikách je nepřehlédnutelný (červená obálka, nadpis přes půl strany, nestandardní formát), stojí 49 Kč (dvě piva) a rozhodně stojí za zakoupení. Mám jej komplet přečtený, doporučuji! Schovám si ho a znovu se začtu příští rok v květnu, než půjdu volit. Pro tuto příležitost bude více než inspirativní, z některých dobových článků (a následných komentářů) mi totiž naskakuje husí kůže!

pridej.cz

Komentáře

  1. lzap napsal:

    Kulturu moc nemusím, ale Reflex si občas teda přečtu.

    No fakt!

  2. bibri napsal:

    Jenže tohle je Respekt, to je úplně jiný časopis :)

  3. Vlastimil Ott napsal:

    Taky jsem zavětřil a koupil hned, když jsem ho uviděl. Akorát nesedím tak dlouho na záchodě, abych ho měl už přečtený… ;-)

  4. Joelp napsal:

    Hned zitra si ho zajdu koupit :)
    Ale na záchodě ho číst fakt nebudu :P

  5. Vojtěch Trefný napsal:

    Viděl jsem ho v sobotu v trafice a taky koupil, ale pořád se nemůžu dostat k tomu se do něj začíst (hromada věcí, které bych měl přečíst začíná přetékat jak ze stolu, tak z paměti počítače).

  6. PaulMan napsal:

    Souhlasím, že je to výborné čtení. Nepochybuju, že do výběru byly cíleně zahrnuty ty články, které správně analyzovaly situaci a dobře předvídaly budoucí vývoj – ovšem (právě proto?) stojí i po letech za přečtení.

  7. bibri napsal:

    Ano, právě proto. Někdy je to opravdu dost husté…

Vložit komentář

Váš e-mail nebude nikdy zveřejněn nebo nikomu sdělen. Požadované údaje jsou označeny *

*

*