Líp to asi dopadnou nemohlo

Výsledek voleb jsem nečekal a moc příjemně mne překvapil, líp to fakt dopadnout nemohlo. Velcí psi dostali po čumáku – socani i ODS, budiž jim to výstrahou. Paroubek rezignoval, takový chlapský krok jsem od něj nečekal, nemastný neslaný Cyrilek šel taky. No a smutný vítěz Íčko je konečně v hajzlu, sesadily ho preferenční hlasy, dostal jsem už hodně potěšených SMSek od olomouckých kamarádů. Bomba, Češi zaváleli :), je to prostě paráda! Jo a ještě nám znovu otevřeli Svatováclavský pivovar (mám to sice o dost dál než předtím, ale co už).

pridej.cz

Komentáře

  1. lzap napsal:

    Veliký úspěch. Ičko bude asi zase učit. A jéje :-)

  2. alda81 napsal:

    první hokej, teďka ǐčko, co bude následovat potom?
    ať se nám z těch dobrých zpráv nezatočí hlava
    :D

  3. bibri napsal:

    >co bude následovat potom?

    No teď přece vyjde nový Mandriva Linux :)

  4. alda81 napsal:

    tak to mě už odvezou, protože mě z toho asi klepne – tolik dobrých zpráv rychle po sobě ;)

  5. fri napsal:

    Podle sociologa Kellera to taky dopadlo výborně. – jiný mu namítal, že se tím jenom utěšuje – věc pohledu. Zeman se prý, když se oznamovaly výsledky taky usmíval – on prý myslí jako šachista.

    Jo, jo, tento rok je rokem jednoty. :-)

    Myslel jsem na Jirku Paroubka v tom smyslu, že mu a jeho rodině přeju dobrou náladu, to ostatně, když nad tím teď přemýšlím, Mirkovi Topolánkovi taky.

    No a já jsem v pátek volil ČSSD. :-)

    A v sobotu jel na exkurzi do Nových Hradů (zámek kam umístili volební místnost v prostoru sálu, kterou nechal jeden z Buquoyů postavit podobě vojenského stanu, kostel, klášter, bývalá rezidence a radnice u náměstí, a potom kolem funkční kovárny vzhůru na průchozí hrad). Potom jsme se přemístili k pozdně středověké tvrzi Cuknštejnu s pořádným příkopem a skvělými freskami v jedné prostoře, který vlastní stavař nadšenec, který jej opravuje jako své sídlo. A dál přes rozkvetlou louku Terčiným údolím, kolem vodopádu, kolem lázní – a hurá domů.

    No a v neděli do kostela na představení úžasných malých zpěvaček z Lidečka – i o čokoládu se s námi všemi podělily. O jedné slečně tam říkali, že už vyhrála i celostátní soutěž v oboru lidové písně.

    Prostě se daří.

  6. M. Staněk (Aminux) napsal:

    Já moc nadšený nejsem. Krom VV to vyhráli samý starý struktury a převlíkači kabátů kteří se v minulosti podíleli na rozkrádání a zadlužení našeho státu. Ale s tim Langerem mi voliči udělali radost. No a Jyrka mi taky chybět nebude. Takže určitá pozitiva tu jsou.

  7. fri napsal:

    Tak pro mě to byl docela šok, a z určitých věcí jsem byl hned nesvůj – když jsem na ně pomyslel (ty samé argumenty pro…) – tak se radši věnuju něčemu jinému.

    V kritice je plno rozkladu. Štěstí a jednotu vidím v jiném způsobu uvažování.

    V praxi: on je rozdíl bědovat nad tím, že má někdo jiný názor. Když se to takhle udělá víckrát, hned je z toho „správný postoj“. A jiná věc je na někoho šlápnout, nebo když někdo šlápne na vás.

    Dnes si chci užívat sluníčka.

Vložit komentář

Váš e-mail nebude nikdy zveřejněn nebo nikomu sdělen. Požadované údaje jsou označeny *

*

*