Skype 2.2 beta pro Linux

Po hodně dlouhé době byla uvolněna nová betaverze Skypu pro Linux. Seznam změn je zajímavý a dlouhý, tak doufám, že se pozitivně projeví na stabilitě a kvalitě hovorů. Nemáte-li Skype v repozitářích (s automatickou aktualizací), stahujte novou verzi na skype.com. Na Mandriva Linuxu použijte balíček pro Fedoru, postup instalace najdete na forum.mandrivalinux.cz.

pridej.cz

Komentáře

  1. lzap napsal:

    No hlavně je to BETA, což ze zápisku není moc patrný :-(

  2. bibri napsal:

    Skype IMHO už několik let nic jiného než betu pro Linux nevydal. Opraveno.

  3. fri napsal:

    Už jsem o tobě hodně dlouho nečetl Ivane, v tom smyslu, že bys něco velkého na způsob příruček chystal.

    Je to tak, je potřeba dělat svoje koníčky ve volnu svého volna. Ale zajímalo by mě, jak vidíš situaci ty, a do čeho má smysl se pouštět, protože síly se mají využívat hospodárně. (např. jak žije webcollab, nebo je situace spíše v normálu, zpět před červnem 2009?)

    Angažuješ se spíše v Ubuntu, dál v Mandrivě, nebo čekáš, jestli tě osloví Mageia?

    Nedávno se daly do pohybu věci ohledně lokalizace Mageii, ale Petr Šafařík, kterému jsem poslal e-mail (protože jsem se nechtěl přihlašovat do další konference, která by potenciálně zaplavovala schránku mého e-mailového účtu; a zvláštní jen pro český jazyk nejspíš zřízená nyní není), jestli se jako člen nejužšího vedení postará o hlavní komunikaci s hlavním koordinátorem toho všeho u Mageii, zatím neměl čas na odpověď.

Vložit komentář

Váš e-mail nebude nikdy zveřejněn nebo nikomu sdělen. Požadované údaje jsou označeny *

*

*