Neuvěřitelná vánoční nadílka našich superhvězd

Když jsem před měsícem viděl klip k novému hitu Michala Davida a Lucky Vondráčkové, říkal jsem si, že tohle jen tak něco nepřekoná. Ostatně posuďte sami na vlastní oči i uši:

Nicméně Petr Kotvald to zřejmě vzal jako výzvu, nelenil a tenhle fantastický kousek ještě překonal! Neuvěřitelné sbory, hvězdné taneční kreace, duchaplný text – co víc ještě chtít? Dokoukejte to až do konce!

pridej.cz

Komentáře

  1. Jacek napsal:

    Taková muzika je dobrá jako zvukové pozadí (předvídatelný rachot který se dá ignorovat), ale k čemu jsou ty klipy? To se někomu líbí? Vážně, to někdo chce vidět?

  2. bibri napsal:

    Myslím si že používat slova jako „muzika“ a „dobrá“ v souvislosti s tímhle by mělo být trestné :)

  3. alda81 napsal:

    Petr Kotvald překonal Mumuland, tleskám …

  4. Milan Kozák napsal:

    A to jsem si myslel, ze letos 100 hodinovy klip „Nyan Cat“ neprekona. http://www.youtube.com/watch?v=AA5DsLzSVrk

  5. fri napsal:

    Jo, Petr Kotvald se mi, když bych to měl hodnotit, líbí víc než Lucka a David. Má to vnitřní hodnotu, když odhlédnu od některých věcí a zaměřím se na vnitřní kouzlo.
    Text je v určitých pasážích alespoň mně míň srozumitelný, vlastně bych ho asi musel vidět napsaný, abych domyslel, proč by to mělo zrovna tak navazovat, ale na ty sbory se kouká dobře pořád.
    Napadlo mě, jakou má ten který umělec motivaci. Vede mě to k pochopitelnému závěru, že něčím se každý živí.
    A z jiného soudku, jak se k tomu dostala ta „děcka“? Pro ně je to určitě taky příležitost. Je to umění. A i Karel Gott říkává, že předem není jasné, co se u publika chytí.
    Jednou jsem viděl herce Lukavského ze vzdálenosti dvou metrů, a byl jsem rád, že jsem jej viděl, i když jsem s ním nemluvil.
    Co si o tom při a po produkci asi tak myslí ten sborový doprovod? To někdo přijde se zakázkou, a řekne: „Hele, potřebuju sbory.“ A na to se dostane protiotázky: „Jo, jasně. Kolik?“ „Max osmdesát lidí, dětský sbor, hlavně holky…“ A jde se na věc. Kolik tak v republice bude takto schopných těles? Znáte Bambini di praga? Třeba to jsou oni.
    To je na životě člověka to zajímavé, jaké volby učinil, aby se dostal tam, kde zrovna je. Zpívat všichni umějí dobře. Skladatelé jsou inovativní. Já v tom snahu po kvalitě vidím. Přece se nic nedělá pro nic za nic. S většinou těch sboristek bych se, kdyby byla možnost, i rád seznámil. :) A sluší jim to. V dnešní době mě ale napadá otázka, jestli všichni, kdo tam otvírají pusinku, opravdu zpívají, anebo tu vukovou stopu pro pozadí dodal někdo úplně jiný.
    Všimli jste si, že alespoň u Kotvalda si dal někdo práci s vymýšlením kostýmů?
    Ty kluky „skejťáky“ samozřejmě vnímám daleko míň, viz výše.
    Kdysi jsem Michala Davida viděl a slyšel v jednom pořadu říkat něco o tom, že je určitý problém přijít s něčím novým. No tak, jestli to dělal jako autor hlavně on, tak ze sebe pořád je schopen něco dát.
    Jak je vidět, když se chce, tak to jde, i když od dob rokenrolu, Elvise Presleyho, jak by řekl jeden znalec, jestli jsem jej dobře pochopil a jestli mi paměť slouží, se s něčím převratným až dosud už nepřišlo.
    Přínos čehokoli, ať už se to komu (ne)líbí, se dá vidět v osobním příspěvku interpreta. Každý zpěvák má svoje kouzlo.

  6. Boldas napsal:

    Masakrální blafy , no cholt umění šlo svou odnoží ,tam kam bych sám těžko chodil …do … to sa už vážně nedá , nedá , nedá ….

  7. Boldas napsal:

    ….dál sníh padá , na čelo a záda…:)

  8. Plyšák napsal:

    teda na co ty nemáš čas koukat, klobouk dolů… :-)
    nejenže to zvládneš poslechnout celé, ale ještě to dát na blog…

Vložit komentář

Váš e-mail nebude nikdy zveřejněn nebo nikomu sdělen. Požadované údaje jsou označeny *

*

*