Návštěva Ostravy

Včera jsem se toulal po Ostravě. Mám to město rád – lidé tam málo kecají a místo toho dělají, což se mi líbí. Cestou jsem narazil na pár zajímavých reklam, u kterých jsem se pobavil.

Jako první mne dostala výloha obchodu se stany, spacáky, baťohy a podobným zbožím – možná proto, že jsem se nedávno dost narychlo stěhoval a řešil jsem stejnou otázku. Výlohu si pro jistotu vyfotil:

pet svestek

Jako další jsem potkal luxusní řeznictví svýbornou nabídkou, o jehož existenci jsem okamžitě informoval všechny známé v okolí. Kdybyste chtěli vědět, kde to je, tak je to „Maso Centrum“ na Mariánskohorské ulici.

prase

Být místní, jdu hned do akce – i tak jsem měl celkem velké nutkání. Chvíli na to jsem potkal další slogan, který by se po té půlce prasete určitě hodil: “ Chceš-li býti v cajku, dej si pivo z tanku.“ Jedno jsem si dal.

pridej.cz

Komentáře

  1. Petr Fric napsal:

    Je příjemné, projít se centrem města a odpočinout choré čivy unavené literární činností, žel jak málo času na tyto běžné „radovánky“ nám zbývá, šel bych s Vámi …

  2. Trm napsal:

    Čau Ivane, žasnu na tím, co všechno stíháš. Já jsem s časem v p…. A kdo jsem? Malá nápověda: nemám rád masturbaci na bubínek.

  3. Vlastimil Ott napsal:

    Ivan hlavně stíhá ty požitky – jen tak bokem a mimochodem se stará o Mandrivu… ;-)

  4. Petr Koblih napsal:

    Ostrava je prostě plná vtipálků :D a zajímavých nabídek. My jsme tam na skok byli před měsícem a užili jsme si dost srandy. Doporučuji navštívit zejména haldu emu, stodolní a divadlo, zoo mi přijde spíš vhodně pro osoby 14let a mladší. Jinak klasicky kavárna Daniel, palačinkárna na Stodolní a ubytování Ostrava v hotelu Jan Maria.

Vložit komentář

Váš e-mail nebude nikdy zveřejněn nebo nikomu sdělen. Požadované údaje jsou označeny *

*

*