Zatraceně moc práce

Bohužel je to tak, tvrdě nestíhám, takže ani nepíšu sem. Za poslední krušné dny mám pouze pár rychlých postřehů. V pátek byla první zkouška kapely po měsíci, povedla se docela pěkně. Mandriva Linux 2007 už začíná vypadat lépe, takže mne pomalu přecházejí pesimistické představy, teď jen doladit a nějak zařídit české vydání. Začal jsem používat Workrave, je to otravné, ale zabírá to (nastaveným limitům by se asi autor divil).

V sobotu ráno mne otravovali vesmírní lidé, já ale dávám přednost vesmírné drůbeži, protože ta používá Linux. Vesmírná drůbež opravdu stojí za to, mrkněte na jejich sdělení světu. Za shlédnutí stojí také ničivý útok vesmírné kuny. No nic, každý jsme nějaký.

Ošem tohle je fakt síla – konečně vím, jak vypadat jako skutečný počítačový expert. Stačí se se sladit se svým digitálním miláčkem a mít super vychytávky nejen ve svém PC, ale i na sobě. Pěkné, pěkné, zajímalo by mne, kde na sebe seženu oblek z magnesiového kompositu, s vnitřní kovovou výztuhou, v černé barvě a s logem IBM, protože ten na webu nemají (a můj notebook ho má). Ptát jsem se raději nechtěl, protože bych v něm IMHO vypadal spíš jako idiot, ne jako expert. Navíc nepodporuji firmy, které zneužívají levnou pracovní sílu v zemích třetího a jiného světa (je doufám, že je ta pošťačka alespoň plnoletá).

pridej.cz

Komentáře

  1. Vlastimil Ott napsal:

    Netřeba Workrave, samotné GNOME to umí taky. Ale ty máš vlastně Elajtcosi 16, tak tam to určitě není… ;-)

  2. bibri napsal:

    Enlightenment 0.15.5 – tam to opravdu neni, tahle verze je tak z roku 1998.

    Ale panel mam z GNOME a tam jsem nic takoveho nenasel, alespon ve standardnich apletech. Nenasel jsem to ani na Google – tohle byl prvni odkaz, na ktery jsem narazil, a zda se to byt pouzitelne (vcetne „prijemne“ integrace do panelu, kterou jsem zahy vypnul, protoze mne rusi v praci).

Vložit komentář

Váš e-mail nebude nikdy zveřejněn nebo nikomu sdělen. Požadované údaje jsou označeny *

*

*