Falco: příjemné překvapení

Dneska jsem zavítal do firemní prodejny společnosti Falco. Jsa značně znechucen „trendy“ produkcí, kterou nám podsouvá Ikea, Obi a podobní, případně tím, co se dá „levně sehnat v Polsku,“ byl jsem velmi příjemně překvapen. Moc drahé to nebylo, zpracování kvalitní, bylo to fakt pěkné a dalo se to upravit podle potřey téměř libovolně. Jestli sháníte něco do bytu, rozhodně se tam koukněte, web je nic moc, ale v prodejnách si poměrně rychle uděláte jasno.

pridej.cz

Komentáře

  1. pleytwak napsal:

    Ono to asi záleží dost na vkusu, díval jsem se na tu jejich webovou nabídku a asi bych si podle toho nevybral, pohovky jak z devadesátejch let, ratanovej nábytek je poněkud mimo mísu, skříně, stolky nic moc a snad jedině obýváky celkem ujdou. Jinak Obi je děs a Ikea někdy ujde (zajímavý, že se mi většinou líbí věci, který u nás v Brně nejsou, jen v Praze, nechápu proč nemůžou mít všude všechno). No, hlavně že je z čeho vybírat… ;-)

  2. bibri napsal:

    Jak jsem psal, na webu je to fakt škaredé, dojem při osobní návštěvě byl o 300 % lepší.

    Jinak poznámka s devadesátými lety je IMHO trochu mimo – aby to nikdy neplatilo, musel bych měnit nábytek každý rok a to rozhodně nedělám a ani dělat nehodlám.

    Daleko důležitější – než z kterých let to „to jako vypadá“ – mi přijde užitná hodnota, kvalita a pak samozřejmě jestli se mi to líbí a hodí se mi to do bytu. A konkrétně s tím pomohou hodně, když to potáhnou přesně na míru, že ano… Někde za tím je možná cena a další věci, ale rozhodně ne to, jestli budu „in“ nebo jak je to „momentálně moderní“ – škaredé věci si nevybírám, ale toto je mi úplně putna. Primárně to potřebuju používat, ne se na to dívat…

Vložit komentář

Váš e-mail nebude nikdy zveřejněn nebo nikomu sdělen. Požadované údaje jsou označeny *

*

*