Nenechte si ujít: Victor Lemonte Wooten v ČR!

V rámci říjnového turné se u nás objeví fenomenální baskytarista Victor Lemonte Wooten se svojí „rodinnou“ kapelou. Když jsem tohoto pána viděl úplně poprvé, spadla mi brada a zůstala tak ještě týden. Ale to se stalo asi každému, speciálně pak muzikantům. Náš basák po shlédnutí videa s ním odmítal asi měsíc chodit na zkoušky, s nikým se nebavil a nebral ani telefony :). No prostě jestli máte rádi muziku, určitě se na něj zajděte podívat, protože něco takového naživo hned tak neuvidíte. Platí i pro nemuzikanty! …

Jestli si myslíte, že kecám, mrkněte na nějaká jeho sólová vystoupení na Youtube: tady, sem nebo třeba sem. Jak říká náš zpěvák Kéďa, jsou chvíle, kdy mi Beatles moc nevadí :) Jo a všimněte si kromě toho pána také efektu „spadlé brady“ o kterém jsem psal v úvodu – je moc pěkně vidět v hledišti :). Na Youtube toho určitě najdete mnohem více, včetně stravitelnějších pasáží s celou kapelou. Namátkou třeba tento perfektní koncert s Flecktones: první, druhá a třetí ukázka. Stačí jen hledat a poslouchat. A zírat :). Pozor, ten pán hraje na basovou kytaru, takže volte adekvátní poslechovou aparaturu, ne počítačová šidítka.

Victor Wooten tady bude 13. – 15. října a postupně navštíví Karlovy Vary, Prahu a Ostravu (!). Nevím sice, co budou hrát s touto rodinnou kapelou (nikdy jsem je neslyšel), ale nepochybuji o tom, že na to dlouho nezapomenu :). Takže naviděnou ve Fabricu!

pridej.cz

Vložit komentář

Váš e-mail nebude nikdy zveřejněn nebo nikomu sdělen. Požadované údaje jsou označeny *

*

*